badrum

Det nya badrumsskåpet

I det stora badrummet som jag kallar mitt på övervåningen valde vi att ha dubbla handfat i en kommod från Kvänum som inte bjuder på någon direkt förvaring. Snygg som tusan är den ändå, och vi var väl medvetna om valet vi gjorde. Ett golvskåp som står närmare duschen slukar det mesta (se bild nedan), men jag har tyckt att det behövs något på väggen till höger om spegeln och att där då också då kunna förvara munhygien-produkter och lite sådant som används ofta.

Helt och hållet påverkad av Moe of Sweden som Matilda kallar sig på Instagram som har ett likadant skåp i beige i sitt badrum, beställde vi ett i svart från Ferm Living och det heter ”Haze” väggskåp. Som en bonus lyckades vi köpa det när det var nedsatt nästan 1000 kr. Jag gillar att det svarta skåpet tar upp färgen från våra fönster och tavelramar i badrummet. Ett beiget skulle nog bli lite för snällt i vårt badrum, tror ni inte?

Vad har vi då i skåpet? Sebastian har översta hyllan, jag delar mellersta med tandhygien-grejer och Elsie har den nedersta. Orättvist att Adrina inte har någon hylla? Hon har ju en helt egen toalett. Vissa av mina saker kommer stå och vara fina på hyllan under spegeln, och mitt smink och mina hårvårdsprodukter är i sina lådor i stora badrumsskåpet. Det känns som att vi kommit mer i ordning nu, att saker hittat bra och praktiska platser att vila på. Och när saker har sin bestämda plats kan mitt sinne få ro och fokusera på andra mer roliga och kreativa saker.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.