familjeliv

Testar Lashlift och browlift

Söndag och sista dagen på sportlovet för min äldsta dotter. En dag som hon spenderar jobbandes på ett fik här i närheten. På grund av sjukdom blev sportlovets planer omkullkastade så istället för att åka iväg bjöd jag med henne på en annan upplevelse: Lash- och browlift.

Jag har inte varit så jättepeppad på den här behandlingen tidigare eftersom jag mest sett ögonbryn som blivit kammade rakt upp och det ser inte så naturligt ut. Eller ja, på vissa ser det bra ut men mina ögonbryn skulle absolut inte fungera i den riktningen. Sen såg jag att det fanns en tjej i stan som gjorde browlift som mer bara såg polerat och iordning ut. Jag bokade in oss för en kombobehandling, där vi båda fick både lash- och browlift.

Vad är ett browlift? Det är som en typ av permanent där brynen borstas så att hårstråna ligger i samma riktning. Det ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Brynen färgas och formas också. Lashlift är liknande men här läggs ögonfransarna på en speciell spole där de sedan permanentas och borstas för att få långa separerade fransar. Fransarna färgas också.

Resultatet

Här ovan ser ni Adrina före och efter. Jag tycker att hennes resultat blev jättefint och upplevs som väldigt naturligt. Ögonbrynen har plockats väldigt väldigt lite och har borstats i en naturlig form. Färgen på brynen blev perfekt!

Och här har ni mitt höger öga före och efter. Jag är absolut nöjd, men jag upplever det som att min naturliga form på ögonbrynen blir lite för uttrycksfull när brynen är borstade perfekta och färgade mörka. Men nu några dagar senare är jag mer tillfreds med brynen som jag kammat ner något och vars färg kanske mattats av lite. Brynen är absolut lätta att fixa till och håller hela dagarna, och ögonfransarna lägger jag inte något smink på alls. Det är bara att vakna, tvätta av ansiktet, smörja in sig och borsta till brynen sedan är jag redo för dagen!

Kommer jag göra det igen? Inte omöjligt alls inför sommaren om vi ska iväg en längre sväng till Österlen eller så, men det kommer inte vara något jag gör varje månad. Resultatet ska hålla i ungefär 4-6 veckor.

Har någon av er testat? Har ni blivit fastnat för det eller vad är er erfarenhet?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.