ögonblick

27/2 kl 11.49

Morgonen startade med mulet väder men nu strax innan lunch börjar molnen lätta och jag kan se att himlen blir mer och mer blå. Jag har precis avslutat dagens planerade tid för en webbkurs som jag påbörjat. Den heter The Manual från Abundantia och säljs in såhär: ”Turn your existing skills and knowledge into a powerful info-based business, selling courses and other digital products.” Jag påbörjade äventyret idag och fick helt enkelt sluta där det var vissa skrivövningar som skulle ta tre timmar, eftersom jag vill göra det i rätt ordning och få ut så mycket som möjligt av kursen.

Min kopp med grönt te (Kustfägring är dagens smak) är nästan slut. Det som är kvar är kallt och jag dricker sällan det sista. Är Elsie hemma brukar hon smyga fram och sluka det. Hon tycker grönt te är gott men mest bara mina slattar. Eget te vill hon sällan ha. Nu är det dags att värma gårdagens spenatlasagne och skissa på kvällens inlägg till Instagram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.