inredning

Toner inne och toner ute

Sju bakslag innan det blir vår brukar man säga. Vilket bakslag i ordningen är vi på nu i så fall? Samtidigt som jag skriver snöar det mer, och har gjort hela dagen och mesta delen av kvällen också. När jag gick ut till bilen för att hämta in packning fick jag pulsa i nära 20 cm snö för att ta mig fram.

Fast även om vårsuget är stort ger snön ett magiskt ljus i vårt hus från de stora fönstren i söder. Det blir så ljust, mjukt och yummy. Hade jag plåtat inredningsreportage hos oss hade det absolut varit i ljuset som blir när himlen är molnig men utan att vara tung med liggande snö som reflekterar in ljus på alla sätt.

Men idag fotar jag inte inredning utan mat. Recept kommer upp inom kort.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.