familjeliv

Discodans och oväntad utdelning

I slutet av veckan fyller Adrina 15 år vilket känns helt galet, samtidigt som hon är så himla vuxen i sitt sätt att hon ofta känns äldre. Jag och hon kommer fira hennes födelsedag nere i Skåne på discodanstävling där vi hoppas att hon plockar hem några prickar. Sista tävlingen för säsongen blir sedan SM i mitten av maj som hålls i Eskilstuna, och hon tävlar i solodans, duo och gruppdans precis som nu i helgen.

Jag är glad över att hon har hittat den har dansgenren som är så rätt för henne. Efter dansträningarna kör hon gärna en halvtimme till hemma och flera gånger i veckan övar hon igenom sitt program hemma i vardagsrummet. Vi har testat en hel del fritidsaktiviteter genom åren men det känns som att klicket kom med discodansen, inte alls tennisen som jag hoppades på länge. Men för mig var det också dans, på den tiden jazzdans. Från jazzdansen övergick jag till träningsvärlden med att jag bli aerobics- och stepupinstruktör på ett gym när jag var 16 år. Jisses så många klasser jag har lett sedan dess, men nu har jag inte varit instruktör på flera år. Fuldansar bara för mig själv och familjen.

Mycket kan man säga om träningsvärlden men den är mest underbar. Genom mina år på olika gym har jag hittat mina två bästa vänner Sara och Katarina. Det är också via träningen jag har hittat andra av mina närmaste vänner. En oväntad utdelning.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.