fotografering,  Tips

Ladda ner fotoguide – Ta bättre inredningsbilder

Reklam för egen verksamhet

Efter att ha jobbat i mer än ett decennium som inredningsfotograf är det väl dags att jag börjar lära ut den kunskapen jag besitter? Så tänker jag iallafall. Därför lanserar jag nu i helgen min första fotoguide där ni får 10 tips på hur ni tar bättre inredningsbilder med era mobiler.

Just den här helgen är det extra bra pris, ungefär samma som en latte på stan, 50 kr. Det gäller nu fram tills midnatt söndagen den 7/5, och det kommer aldrig bli lika billigt igen. Behöver jag säga att det är väääldigt prisvärt? Passa på att lära er mer så ni också kan ta bättre bilder av era hem till blogg, Instagram och för egen njutning.

Jag går igenom 10 olika tips med rubrikerna ovan, och jag har försökt att skriva det så lätt och kortfattat som möjligt. Guiden ska ses som en introduktion och samtidigt ge handfasta tips så du kan plåta inredning bättre direkt. En tanke om en större och mer djupdykande kurs i ämnet finns absolut, och planeras att lanseras i höst om intresset är tillräckligt stort.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.