familjeliv

456 nätter saknas

Ni vet när det ploppar upp olika reflektioner i huvudet? För mig är det oftast när jag får en paus och färdas någonstans utan intryck av mobilen, podd eller bok. Jag vet egentligen inte hur intressanta reflektionerna är men på senaste tiden har jag tänkt lite extra på:

  • Efter att ha haft döttrar som sovit dåligt i totalt 5 år (än så länge) har jag förlorat ungefär 2 timmar sömn per natt i snitt. Totalt under de 5 åren har jag då förlorat 3650 timmar av sömn vilket är 456 nätter av 8 timmar sömn som jag förlorat. Svindlande.
  • Det är väldigt skönt att få ryggmassage när man har en grovstickad tröja på sig, för det blir lite ryggkli samtidigt. Snacka om att det borde öka blodcirkulationen och effekten.
  • När det spelas musik på radion med för mycket svordomar, grova anspelningar på sex, glorifiering av droger eller objektifiering av kvinnor stänger jag absolut av eller byter station. Det vänder sig liksom i mig när jag hör det och jag förvånas över att man inte kan hitta på andra ämnen att sjunga om. Tror det är ett väldigt tydligt tecken på att jag är vuxen.
  • Gud så skönt att identifiera sig som vuxen utan att det känns jobbigt på något sätt alls.
  • Undrar vad som egentligen skulle vara ens inredningsstil om inte pinterest, instagram eller inredningstidningar fanns som inspiration. Hur det skulle se ut att på riktigt vara ”inspirerad av naturen” och mixa ”gammalt med nytt”.
  • Undrar också hur viktigt dahlior skulle kännas för mig om inte jag spenderade en hel del tid på sociala medier där var och varannan människa plockar in stora fång dahlior från sina rabatter varje sommar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.