familjeliv

Födelsedag för en treåring

Tre dagar av födelsedagsfirande är väl egentligen helt optimalt när man fyller 3 år? I torsdags var det Elsies riktiga födelsedag och hon blev väckt med pannkakstårta och ett paket i sängen av oss i familjen. Hennes ögon blev stora när hon kom ner till köket och såg att vi hade dekorerat hela rummet för hennes firande.

Det ska skrivas att jag fick hejda Sebastian som gärna hade dekorerat ännu mer, någon måtta får det ändå vara. Elsie hade önskat sig dekorationer i rosa, och enhörningar är en favorit (förutom PAW patrol och Spindelmannen). Jag hade gjort buketter med blommor i rosa eftersom Elsie tidigare har varit lite missnöjd med att ”vi aldrig har rosa blommor”.

Torsdagens firande fortsatte efter jobb och förskola med paket och att mina föräldrar kom över på en kort fruktstund. Det var först till helgen som vi körde kalas i två dagar med (nästan) hela min och Sebastians familj samt några vänner. Ett sååå fint firande och kalas!

Nu har ballongerna smällts, vimplar lagts undan och serpentiner tagits ner. Ordningen är återställd tills Adrina fyller 16 år i april.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.