familjeliv

Snurriga måndagstankar

Skolavslutningsveckan med crescendo på fredag. Jag försöker trycka in allt jobb jag behöver hinna med innan semestern som börjar efter midsommar. Redigering står som prioritet på dagens lista, och därefter planering av veckans plåtning av några viner. Mer saker som jag ska göra i veckan är att skriva klart det sista på en fotoguide som kommer ut på fredag, och skriva ett nyhetsbrev. På onsdag blir det att plåta hela dagen för ett nytt företag som jag jobbar med och det är känns alltid som att pressen är större när jag ännu inte vet om våra visioner är synkande och resultatet kommer överträffa. Jag ska göra mitt bästa för att kunden ska få ”wow-känslan” vid leverans, och det kräver en hel del tankeverksamhet och tid i planeringen. Veckan kommer avslutas i Dalarna där jag ska på workshop och lära mig göra blommor av kräppapper.

På det mer privata planet ska jag ha astrotarot-läsning ikväll med en tjej jag fått rekommenderad som ska vara något alldeles extra. Det är inget jag brukar göra, men jag tycker det ska bli väldigt spännande. Imorgonkväll (tisdag) ska vi ha en trerättersmiddag hemma hos oss, och på fredagkväll är det jag och Sebastian som ska på dejt. Onsdagen är det föräldramöte i kyrkan inför Adrinas konfirmation i Frankrike som hon åker på i sommar.

Jag har en känsla av att veckan kommer gå snabbt. När jag läser igenom allt ovan låter det som en fullproppad vecka, och det är det. Men det finns lite luft och tid för att både leka och plocka ogräs i rabatterna.

Hoppas ni har en fin vecka framför er!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.