Event

ALMI-morgon med DiKO

Onsdagsmorgon och vi befinner oss mitt i veckan som jag tror många har som sista vecka innan semestern. Det är iallafall så för vår familj även om semester nog är fel ord, ”sommarläge” är nog bättre. Vi kommer att jobba det som behövs och byta av varandra men också såklart hitta på roligheter hela familjen tillsammans. Fast det är ju inte vår sommar jag ska skriva om nu utan dagens frukostmöte med Almi som var på takterassen hos Charles Emils i Linköping.

Som på en catwalk trillande brudarna in på rad med stora leenden på läpparna. Vi uppskattar alla dessa frukostar när vi under två timmar ses för att prata företagande som influencers utifrån olika teman och föreläsningar. Det känns alltid som att vi skulle kunna hålla på dubbelt så länge eftersom det bubblar upp så många tankar och idéer att diskutera och ventilera.

Frukosten bestod av en lyxig surdegssmörgås med avokado och tomater, såklart med råvaror från lokala företag. Mums! Tur att jag skippade frukost hemma.

Dagens föreläsningen handlande om ”konsten att ta betalt” och han som höll i den heter Daniel Collin Holgersson. Väldigt matnyttigt med information och satte igång tankeverksamheten från ett nytt perspektiv och att tänka igenom sitt värdeerbjudanade. Som Daniel skrev på sin första slide på presentationen: An idiot with a plan can beat a genius without one.

Till slut kunde vi enas om ett namn på vårt nätverk eftersom ”Götaflunsorna” inte riktigt flyger. Nu kallar vi oss för Digitala Kreatörer Öst, eller DiKO som vi förkortar det. Nästa möte blir i augusti och då med tema foto och film.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.