trädgård

Sommar och semester hände

Livet har intagit sommarläge och tiden för att sitta vid en dator har minimerats till under 30 minuter om dagen. Istället fyndar jag blommor och växter på handelsträdgårdarnas sommarreor. Planterar om frösådda dahlior som jag har i överflöd och sätter ett tjog i krukor att ge bort till vänner. Vi fikar och grillar med vänner och familj, äter jordgubbar, springer i vattenspridare, badar, bygger gjutningsram till en friggebod, gräver upp ormbunkar i dikeskanten för att istället ha i kruka vid ytterdörren, rensar ogräs, lagar mat, besöker Astrid Lindgrens Värld och både läser och lånar mängder av böcker på biblioteket.

Mitt i allt detta ger jag mig lite andrum från det digitala. Mindre aktiv här och på Instagram. Sommaren ska inte scrollas utan levas. Men här på bloggen vill jag ändå lagra några minnen, så jag kommer att uppdatera bara inte så ofta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.