Tips

Stickprojekt som underhållning

Gud så det har regnat senaste tiden. Visst skulle det vara fint med sommar någon månad till, om inte annat så för att få varma sommarkvällar utomhus med fix i trädgården och grillningar. Men jag är inte den som sitter sysslolös bara för att det är grått och regnet smattrar mot fönsterrutan. Jag började istället med ett nytt stickprojekt, en randig kofta till Elsie.

Jag tog i ordentligt gällande storleken eftersom jag inte visste om jag skulle ha tid att sticka framöver, men såhär i efterhand så kanske 4 år-storleken var lite i överkant. Å andra sidan är det något att växa i och att ha en oversize-kofta är ju snyggt! Hur den ser ut när den är klar ser ni på bilden, fast jag har valt ett dovt rosa garn istället för beiget.

Senaste stick-projektet som jag blev klar med innan koftan kommer från samma mönstertidning och är den här fina klänningen som Elsie hade på sig på Adrinas konfirmation. Tänk att det är så himla mysigt att sitta och sticka på kvällarna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.