tomt

Det byggs en bod

Sommarens stora projekt här hemma har varit den ”lilla” redskapsboden om 25 kvm som Sebastian spontanköpte i våras. Det som jag (utan kunskap och erfarenhet) trodde skulle ta två dagar att få ihop har visat sig vara något mer tidskrävande. Det har varit markarbete, byggts gjutram, gjutits och satts ihop. Sebastian har fått extremt mycket ny kunskap och att sätta dit fönster och dörr var en svårare uppgift än han hade trott. Tur att vi har min bror Stefan och proffset Bengt som kunnat komma med hjälpande händer och tips på vägen, även om Sebastian gjort absolut mest själv.

Idag den 1e september är det takpapp och målning som återstår. Jag hoppas på att kunna visa er slutresultatet innan månaden är slut. Då är bara frågan om vilken färg vi ska måla den i, eller om det ska bli en lasyr.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.