vardagsrum

Vardagslunk i vardagsrum

En vecka med en rejäl förkylning har visat sig effektiv i att göra mig ödmjuk inför att jag oftast mår bra och är frisk. Livet, vardag och åtaganden fortsätter ju trots att man är sjuk. Iallafall som vuxen. Jag ska inte snöa in på det, för nu mår jag väldigt mycket bättre. Till och med så pass bra att jag var på en workshop med mitt influencergäng hela förmiddagen igår och sjöng med gospelkören på kvällen.

Här hemma står inredningen stilla, det är främst fokus på att få klart det som går och hinns med utomhus innan vintern. Men sen ska jag försöka hitta rätta konsten till väggarna i vardagsrummet, måla om kontoret i grönt och göra rummet mer organiserat. Kanske att vi också ska göra vårt sovrum mysigare genom att sätta in ett långt, lågt skåp för att få förvaring och kunna piffa ovanpå den. Elsies rum ska få en spegel och någon mer tavla. Idéer mina vänner, finns det gott om.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.