inredning,  Örebro

Hejdå Örebro

Nu säger Sebastian hejdå till sin lägenhet i Örebro och vi flyttar ihop på heltid. Han väljer att säga hejdå till sin vackra sekelskifteslägenhet med fantastiskt takhöjd i centrala Örebro. Hejdå till en boytan på 100 kvm i fil, till ett mindre radhus från 70-talet på 80 kvm som han ska dela med mig och Adrina. Från en otrolig utsikt över Örebro slott, till en liten trädgård i Östergötland. Men tusan så lyckliga vi alla är över det! Nu får vi vara tillsammans mest hela tiden!

Hade livet varit annorlunda hade vi kanske stannat lite längre i Örebro. Vi hade kanske tagit några år till i ett centralt boende med fantastisk utsikt och närhet till allt. Fast samtidigt kanske inte.

Även om det inte är helt smärtfritt att ge upp ett vackert boende, så är det ändå inte där vi ser en framtid. Jag måste ibland påminna mig om det, särkilt när jag tänker på alla bilder jag inte hunnit ta. Men vi vill det här. Vi vill båda ha ett lantligare boende utan stadspuls och med en ordentlig trädgård med möjlighet till odling. Vår egna lilla fristad på jorden där vi bestämmer villkoren utan att behöva tänka på grannar eller störas av oljud. Där vi kan påta och fixa, utan insyn och blickar. Ett litet paradis för oss helt enkelt, där vi ska kunna både leka och jobba.

Innan vi är i vårt nya hus mellanlandar vi i radhuset och minns tillbaka till Örebro och Centralpalatset i bilder (ja, jag ångrar verkligen att jag inte fotograferat lägenheten mer):

Utsikten från ALLA fönster i lägenhet; Örebro slott. Örebros finaste utsikt?
Alla rum ligger i fil i ordningen vardagsrum, matsal, kök, och sovrum.
Några middag och bjudningar har vi hunnit hålla, här med dekoration av humle.
Fantastiska ljusinlägget och utsikten från balkongen i vardagsrummet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.