barnrum,  inredning

Inredning av lillasysters rum

Copyright Cecilia Möller Kirchsteiger

Vi är så fruktansvärt kära i och betagna av lillasyster. Att något så litet och perfekt är blivit skapat av oss, och har vuxit till sig i min kropp i nio månader. Att det fungerar. Lilla älskade dotter. Vet ni vad jag verkligen längtar efter nu? Att inreda hennes rum!

Eftersom jag troligen kommer ha mindre att säga till om när det gäller inredningen i Adrinas rum så jag får leva ut mina gulligare barnrumsdrömmar i lillasysters rum istället. Jag har faktiskt börjat beställa några saker redan nu, även om färgsättning inte är klart alls. Något jag dock vet gällande färg är att det ska finnas färg och troligen i mer dova nyanser.

I helgen passade jag på att beställa några saker till barnrummet, bland annat en förvaringskorg för leksaker som jag tänker kommer passa perfekt. Korgen har jag letat efter i olika Hemtex-butiker, och nu hittade jag den till 25% rabatt på deras hemsida (nu verkar bara den mindre storleken på korg finnas kvar). Det var en given beställning! Jag vill också hitta ett äldre klädskåp framöver till lillasysters rum eftersom det är enda sovrummet som inte kommer att ha en klädkammare. Självklart är det många fler saker som ska in i rummet, och nu har jag några månader på mig att planera och samla. Så kul! Än så länge har vi inhandlat det ni ser nedan. Solsystemet är något Sebastian har suktat efter ganska länge, men jag sa att han fick köpa det först när vi kunde ha det i ett barnrum. Han är nöjd nu.

Gungmammut från Kids concept, förvaringskorg från Hemtex, modell av solsystemet från Butik Esq.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.