press

En artikel i Corren, tre rubriker

Kul att så många nya har hittat hit till bloggen, jag gissar att det har något att göra med artikeln om oss i Corren? Som ni ser ovan fick den lilla artikeln om vårt husbygge tre olika rubriker; på webben, i den tryckta tidningen och i appen. Den första är kanske mest förvirrande och lite obekväm men samtidigt mest humoristisk också.

Vi hoppas att ni ska hitta inspiration här, och kanske något tips eller två kring att bygga ett hus. Är det något särskilt ni funderar på så går det utmärkt att slänga in en kommentar under något blogginlägg. Önskar ni att vi göra ett inlägg och utvecklar våra tankar om något speciellt så får ni gärna tipsa om det också. Vi hoppas att vi ses igen! Snart kommer ett inlägg som uppdaterar om vart huset är i processen just nu, och hur huset påverkas av pandemin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.