hus

Val klara och huskontrakt påskrivet!

Alla val är gjorda, priset på hela bygget med färdigställandet av hus till ”nyckelfärdigt” är satt och accepterat av både oss och banken. Nu ska det bara vara att åka med! Verkligen något att fira med champagne!

Det är lätt att tro att vi nu kan sitta och rulla tummarna närmaste tio månaderna och bara vänta på att flytta in men så är det inte. Det är fortfarande en hel del som ska planeras och bestämmas gällande el, lampor, rördragningar, tomtplanering, inredning, färger och mycket mer. Dessutom ska vi skissa på vårt orangeri, våra uteplatser och framtida pool. Men för nu tar vi och andas lite för att inte bli beslutströtta. I den andningspausen tänkte jag även ta tid till att uppdatera bloggen om vilka val vi har gjort till badrummen, vilka vitvaror vi valt till köket, moodboard för vardagsrum och trädgård, hur vi gör med värme till huset, varför man ska göra en geoteknisk undersökning och hur vi har gjort för att tänka framåt med eventuella tillbyggnader. Tack för att ni följer med på vår resa!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.