film,  hus,  markarbete

Gjutning av platta till hus och garage


Allt material vi filmade under gjutningen i torsdags är nu klippt till en film på ungefär tre minuter. Lagom att kika på medan du dricker en kopp kaffe eller mumsar på en kaka. Varsågod och tryck play, så får du åka med på gjutning.

Vi såg filmningen som ett genrep inför när stomresningen av huset görs nu på tisdag. Då är det skarpt läge så vi hoppas slippa regn för att kunna flyga med minst två drönare och filma med två stationära time lapse-kameror. Vi har skaffat barnvakt för att kunna vara där hela dagen och jag ska springa runt och både filma och fotografera med min stora kamera. Önska oss lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.