hus

Husdelarna är på tomten

Sebastian åkte ut och skulle vattna plattorna igår efter frukost, han har vattnat plattorna var tredje timme sedan gjutningen i torsdags. När han kom ut till tomten mötte han till sin förvåning två montörer som satt väntandes i sin arbetsbil.

Montörerna var på plats för att ta emot material och husdelar som alltså kom redan igår. Vi hade trott att all leverans skulle ske på samma dag som monteringen av huset skulle påbörjas (alltså idag), men tji fick vi! Elsie lämnades snabbt till sin mormor som fick rycka in som barnvakt så vi kunde vara på plats för att se och dokumentera det hela. Tur att vi inte hade något planerat den dagen, eftersom vi spenderade merparten av den på tomten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.