familjeliv

Första veckan i huset

Vi har redan bott en vecka i huset och under den veckan har vi packat upp en hel del även om det nog är 20 flyttkartonger kvar i vardagsrummet. Vi har även bjudit över familj på lunch och middagar för första gångerna, och beställt nya inredningsdetaljer. Några bilder från veckan som varit kommer här.

Första frukosten i huset blev på söndagsmorgonen och vi dukade fram juice, ägg, jordgubbar, vindruvor och smörgåsar. Elsie njöt av sina småbitar av frukt eftersom hon äter grötfrukost tidigare än oss.

För er som undrar vad Ernst gör nuförtiden när han har tagit sommarlov från Sommar med Ernst så kan jag meddela att han leker med Elsie och lagar mat åt oss. Svärföräldrarna kom för att hjälpa oss med barnvakt, matservering och smarta tankar kring vår framtida inredning.

Elektrikern John var här för att dra el till avloppsbrunnen och sätta upp några av våra lampor. Sebastian fick hjälpa till att dra kabel i slang. Sällan har han känt sig så manlig.

Första lagade maten i huset blev en pastasallad med kyckling till lunch förra söndagen. Den fick dock lagas utan salt eftersom vi ännu inte hade flyttat med oss några kryddor förutom svartpeppar från radhuset. Med caesardressing på gick det utmärkt att äta den ändå.

Mina föräldrar gör till sig när jag ska ta en bild. De har varit hos oss i huset och hjälpt till med diverse saker nästan varje dag. Första middagen vi bjöd dem på blev vegetarisk lasagne och till den drack vi champagne.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.