hus,  tomt

Kung Bores intåg

En av de stora behållningarna med att bo i Sverige är enligt oss årstiderna. Att naturen är så föränderlig. Förra veckan slog Kung Bore till med många minusgrader och skapade samtidigt ett mästerverk med en vit pensel. Tack vare barnvakt av min mamma kunde jag ta mig en tur till huset med kameran medan frosten var kvar och ljuset var framme.

Jag bjuder på en kort bildkavalkad med bilder från tillfället, och från dagen efter när jag åkte ut och fotograferade från bilen med en sovande bebis bredvid mig. Håll till godo!

Huset från andra sidan åkern. Även i ett vitt landskap smälter huset in fint och skriker inte nybygge.
Vägen till huset går längs en privat grusväg som kantas av granar och tallar.
Fasadbrädorna som kom på några veckor senare börjar i söderläge anta samma ton som de andra. I öst vid balkongen är de fortfarande ljusa, men till nästa höst tror vi att de har kommit i kapp också. Jordhögarna till vänster i bild ska såklart bort och är också anledningen till att ni oftast får se huset från den här vinkeln.
Från den privata vägen kunde jag se tre rådjur som nyfiket tittade på mig när jag stannade bilden för att fotografera.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.