familjeliv,  planering

Nyårsmål för 2022

Några dagar före julafton satte sig jag och Sebastian ned vid köksbordet en kväll efter att Elsie somnat. Jag slog upp en ny vit sida i ett anteckningsblock och vi började diskutera och skriva ned våra planer, mål och drömmar för 2022. Ett bra sätt för att gemensamt komma överens om fokus och prioritet för året, och vad som inte är så viktigt just nu. Inflyttningen, huset och trädgården är givetvis ett stort fokus för oss i år, likaså att skapa nya traditioner som familj i nya huset.

Inspirerade av min bästa väninna och hennes man gjorde vi också vår årliga ”mål-lista” med fem mål var. Hellre mål än löften, och genomförs inte målen det här året är det lätt att flytta till nästa. Jag tänkte dela med mig av mina fem mål och om ett år får vi se hur många av målen jag lyckats bockat av.

100 träningspass

Det här året vill jag komma igång med träningen efter att ha haft bebis 2021 och varit gravid 2020. Bli starkare och smidigare igen nu när kroppen återhämtat sig från Elsie. Det kommer även underlätta att Sebastian ska vara pappaledig så det blir lättare att komma iväg.

Spring milen under 60 minuter

Ett mål som följer med från 2021 då jag aldrig kom igång med löpningen efter förlossningen. Min kropp behövde helt enkelt längre tid på sig att kännas bra igen. Att springa milen under en timme känns som ett rimligt mål, men ändå ett bevis på att man fått tillbaka konditionen. Det här målet är även ett jag delar med både Sebastian och Adrina.

Börja sjunga i kör igen

Jag har sjungit i kör under hela min skoltid och även under några år efter studenten. Efter sommaren vill jag börja sjunga i vår lokala kyrkokör som jag varit med i tidigare. Det är väldigt härligt att sjunga i kör och stämningsfullt med psalmer och kyrkor. Sebastian ser redan nu fram mot att höra mig sjunga i kyrkan till nästa jul.

Gå en kalligrafikurs

Jag älskar att lära mig nya saker och jag älskar att skriva för hand, en kalligrafikurs är ju perfekt då! Under det här året ska jag bättra på min handstil och lära mig att skriva vackrare. Under 2023 ska jag enkelt kunna göra alla gratulationskort för hand.

Slutföra boken

Det här året kommer boken både att slutföras och publiceras. Att det här punkten är med som ett mål är till stor del för att det kommer vara en av mina prioriteringar för året.

Har ni några nyårsmål eller löften?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.