utflykt

Event på Porsche Center Linköping

När det kommer en inbjudan till Porsche om att köra snabba bilar, mingla med andra kvinnor och äta god mat, då ska det mycket till för att jag ska tacka nej. Så det gjorde jag inte utan tog med mig min kompis Susanna och åkte till Porsche Center Linköping i onsdagskväll för deras Ladies Night. Fast jag gillar inte riktigt benämningen ”Ladies Night” så låt oss kalla det ”Driven Ladies” istället.

Vi möttes upp i Porsches nya lokaler vid E4 i Linköping, en lokal som de invigde i februari 2022. Efter att ha blivit serverade varsin kopp te snackade vi lite med de andra tjejerna som var där och peppade igång oss på provkörningen genom att gå runt och kika på bilarna i bilhallen.

Personalen hälsade oss välkomna och förklarade hur kvällen var upplagd. Efter att vi alla har registrerat oss var det dags för oss att hoppa in i de 6 bilder som vi skulle få testa.

Vi var mellan 15-20 tjejer där så vi var 2-3 st i varje bil. Jag teamade upp med Susanna som jag hade bjudit med och Camilla som är en vän jag lärt känna genom jobb och mingel.

Nu har jag ingen bild på alla bilarna vi testade, jag var helt enkelt för uppslukad av att få köra för att dokumentera det hela ordentligt. Men vi åkte i en karavan med 6 bilar och en ledarbil som kördes av arrangörerna. Bilarna vi körde var: elbilen Taycan modell 4s, hybrid SUV Cayenne, hybrid Panamera 4S och så en Macan S som var en bensinbil.

Vi fick köra på vackra, kurviga vägar och på några vägar med längre raksträckor, allt för att kunna känna hur bilarna funkar i praktiken. Det var såååå kul och jag tror vi var iväg i nästan 90 minuter, med 5-6 stopp för att byta bilar med varandra för att kunna testa så många modeller som möjligt. Löjligt roligt! Sen var det kanske så att vissa körde lite för fort så att andra bilar tappade bort sig…

När vi kom tillbaka till Porsche Center var Charlotte ”Glitzan” såhär glad över att bli omkörd av mig.

Vi blev bjudna på underbart god och fräsch mat från Stångs Mjärdevi och bubbel till Jodå, Porsche Linköping skämde bort oss.

Dyraste bilen i hela bilhallen tror jag. För 6 000 000 kr blir den din! Men då är ni samtidigt bara 200 st i världen som har en likadan bil.

Grymt bra event och väldigt bra tillställning. Tack Porsche Center Linköping för inbjudna!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.