inredning,  sovrum

Uppdatering av sovrummet

Ni som följer mig på Instagram har varit involverade i jakten på de perfekta sängkläderna med semesterkänsla. Jag hade en idé i huvudet om att jag ville ha storrutiga i en dovt grön färg och letade på nätet i säkert tre dagar. Det blev något av en fixering och tack vare att @so_ma_in tipsade mig om att Mio hade de i sitt sortiment kunde jag handla det perfekta påslakansetet i måndags. Precis sådana som jag hade tänkt!

Jag och Sebastian har också satt upp en tavla och fyra tomma tavelramar. Här ska det hamna fotografier från vårt bröllop och våra barn, jag måste bara välja vilka fotografier det ska bli för det finns en hel del. Men jag gillar hur det blev med ramarna uppsatta som de är ovanför sänggaveln. Sänggaveln brukar jag förresten få en hel del frågor om på Instagram och den är från Ellos, du hittar den på adlink här.

Vi älskar att kunna vädra täcket på franska balkongen och att ha den lite öppen om nätterna. På morgonen är utsikten inget att klaga på heller om ni ser bilden nedan. Till hösten kommer det som är sand nu vara gräs eller grus, sakta med säkert kommer trädgården växa fram.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.