familjeliv

Söndag i korthet

Efter en lördag med loppisförsäljning i Linköping så blev det perfekt att ha gäster på söndagslunch. Vi fick en lite långsammare morgon och hade tid att plocka lite hemma samtidigt som maten fick förberedas och puttra på spisen. Adrina var hos sin pappa så det vara den lilla familjen som var hemma.

Jag passade på att knäppa en bild på mig själv i hallspegeln. Lite lagom uppklädd för gäster utan att ösa på för mycket enligt mig själv. En svart linnekjol, t-shirt, diadem och ett skärp så var det klart. Eftersom jag inte trivs med att gå barfota när vi har gäster så åkte ett per loafers på också som inneskor.

Sebastian stod som vanligt för maten när vi får gäster och jag för efterrätten. Till vardags står jag till 80% för matlagningen men på helgen är det omvänt. Det serveras Sebastians lyxiga pasta som jag har lagt upp recept till tidigare. Men den här gången med bucatini pasta.

Äntligen fick våra vänner C-F och Sandra Hamilton se vårt hus! Vi har följts åt i husresan och de är vänner till Sebastian sedan länge. Nu kommer jag och Sandra snart att få se mer av varandra men mer om det om exakt 2,5 vecka.

När gästerna hade åkt tog det ungefär 5 sekunder från att vi stängt dörren tills att både skor och skärp hade åkt av. Sen dröjde det ytterligare 30 minuter innan jag helt hade bytt om till mjukiskläder och vi tog en lugn söndagskväll. Det var vår söndag det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.