familjeliv,  inredning

Färgsprakande höstdekoration

Jag tror att det förkylningsmaraton som vi haft i familjen börjar ebba ut nu, med en final där Sebastian är den som hostar och harklar sig här hemma. Jag älskar hösten på så himla många sätt men att alla blir sjuka är inte med på den listan.

För att pigga upp oss och låta Sebastian vila tog jag med tjejerna, min mamma och min brorsdotter till Hermelins grönsaker för att plocka majs och blommor. Det har blivit att vi är där nästan varannan helg, men det är ju en härlig utflykt att göra och vi kommer hem med underbara saker så ingen klagar. Nästa helg är dock den sista de har öppet för självplockssäsongen så då ska vi shoppa mer majs, potatis, kål och så självklart pumpor.

Förutom dagens skörd på 16 majskolvar plockade jag och Elsie ihop en bukett av dahlior. Hon insisterade på den knallröda och jag måste ge henne att den adderar något. På köksbordet står nu alltså en färgsprakande bukett tillsammans med några pumpor som inskaffats på Österlen.

Visst blir man glad av att se blommorna? Fantiserar redan nu efter en lugn frukost vid bordet med tända ljus och en rykande kopp te, sen kommer jag tillbaka till verkligheten och minns att frukostarna sällan är lugna med en 1,5 åring.

Önskar er alla en fin söndagskväll och en perfekt start på er måndag. Jag kommer börja veckan med ett frukostmöte, och mer om det kommer imorgon.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.