kök

Handpåläggning i Kvänum-köket

Köket kommer bli så galet fint! Målaren blev klar med spacklandet, slipnadet och målandet igår så nu ska det monteras dit luckor, vitvaror och socklar. Sen är köket redo för inflyttning och matlagning. Det är inte bara vi som längtar tills vi får husera i köket, våra vänner ser fram mot det också. Vi har till och med vänner som redan nu bokat in sig för att julbaka med oss i december.

Köket som vi hade beställt var inte så enkelt att färdigställa som alla hade trott, det levererades med stommar som bara var grundmålade men med luckor som var klara i sin färg. Köket stommar skulle slipas, limmas och noggrant skruvas ihop för att sitta ihop stenhårt. Sedan fick husföretaget ta in målaren Per Hammar från Personligt Måleri som spacklade skarvar, slipade och handmålade allt så himla fint i färgen ”Kalk”. Ni kan läsa mer om de oberäknade köksbestyren i inlägget jag skrev för nästan en månad sedan.

Det blir så snyggt och proffsigt. Snacka om lyxigt kök! Här ovan ser ni att köket inte är kritvitt utan ljusgrått om ni jämför färgen som är något inmålad i skåpet mot insidan. Måste också skriva att jag verkligen rekommenderar målaren Per Hammar (inget samarbete bara ett tips) som är både proffsig och noggrann. Hans noggrannhet i köket kommer vi uppskatta i många år framöver.

Inlägg om monteringen av köket hittar ni här.

Mer om köksbänkarna finns här.

Moodboard med skisser på köket.

Och mer om belysningen vi ska ha i köket.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.