inredning,  kök

Det åskblå drömskåpet

Drömskåpet som vi hittade och köpte på Dakabom kom äntligen hem till oss igår. Och vilken liten (fast egentligen jättestor med höjd på 260 cm och bredd på 130 cm) juvel det är! Hela köket blev ombonat på ett nytt sätt och det känns så galet bra med den dova mörkblå färgen. Nu ska det fyllas med glas, rekvisita, vaser och annat snyggt.

På morgonen skrev chauffören till mig att skåpet var på väg och jag skrev då genast till Niklas som fick kasta sig hem till oss för att hjälpa till att bära. Vilken tur för oss att vi har starka vänner som jobbar hemifrån, och att de bor bara fem minuter bort med bilen.

För att förenkla för oss själva beställde vi hemleverans av skåpet. Jag tror vi kom fram till att det blev billigare och smidigare att betala 1500 kr för det än att boka släp för att åka dit och hämta det själva. Så tungt var det inte intygade Sebastian och Niklas, men otympligt. Vi hade ungefär en centimeter till godo för att resa det i köket. Det är bra planering det!

Mina föräldrar var också på plats när skåpet kom, även om det mer var av en slump. Mamma fick vara barnvakt medans hon satt i telefonkö och pappa höll undan lampor och kom med goda råd. Nu har vi satt pappa i arbete med att tillverka en bra lösning för att förankra skåpet utan att behöva skruva, och han har en riktigt bra plan. Först när skåpet är förankrat ska alla grejer få flytta in i det. Då kommer jag uppdatera er igen.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.