barnrum

Sneak peek på Elsies rum

Med idag räknat är det 10 dagar kvar tills Elsies rum ska vara klart, och vi har kommit en bit på vägen. I fredags kom tapeterna upp och det blev precis så bra som vi tänkte oss! Ombonat, mysigt och inte alltför barnsligt eller flickigt. Den stora sängen (där hon ska sova när hon är färdig med spjälsängen) har redan fått flytta in, och ikväll ska det inhandlas färg och bokhylla.

Bokhyllan och den gamla byrån som står i rummet ska få färgen ”Warm Blush” från Jotun Lady. En färg som tar upp den rödrosa färgen i tapetens blommor och svampar. Det kommer bli så himla fint! Ovanpå byrån ska jag dekorera med en härlig bordslampa (oklart vilken än) som ger en mjuk belysning och dekorera med ömtåligare leksaker. Självklart ska ni få se slutresultatet, men visst blev väggarna fina?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.