planering

Januari-resultat och februari-plan

Första dagen i februari och således är januari ett avslutat kapitel. Så hur gick det med utmaningen årets första månad? Hann vi med allt som vi hade planerat, och vad drar vi för lärdomar? Och vad tusan var det vi skulle fokusera på i februari?

För er som behöver en liten uppfräschning om vad det egentligen var som stod på vår att-göra-lista med sina 31 punkter så kan ni läsa mer om den här. Och hur har det då gått? Förvånansvärt bra och peppande med en lista där vissa saker var lättare att beta av än andra. Vi lyckades kryssa 30 av 31 saker, där det enda som blivit kvar var att rensa bland barnsakerna på lagret. Vi slår oss lite för bröstet, jäklar så mycket som vi hunnit med! Både jag och Sebastian tycker att listan har varit så pass motiverande att vi kommer göra en med 28 punkter för februari också. När vi väl satt bollen i rörelse är det bara att fortsätta och komma framåt i huset. Vi ska bara hitta på alla punkter först, men vi är redan upp i 19 stycken.

I februari ska vi ha fokus på att rensa. En sak ska plockas från hemmet varje dag för att läggas i en låda och i slutet av månaden ska det finnas 28 grejer i lådan att sälja, skänka eller slänga. Det är väl bara för mig att gå och plocka dagens sak som jag redan sett ut. Det är en svart ljusstake som vi inte behöver.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.