Tips

Present till din flickvän på Alla hjärtans dag

Med min erfarenhet som flickvän och fru vet jag att det kan vara klurigt med presenter, och framför allt när det gäller en dag som Alla hjärtans dag. Vissa firar det inte alls och det är ju upp till var och en, men jag har satt ihop tips på 8 bra presenter som garanterat uppskattas av en flickvän eller fru, i olika prisklasser. Vissa av de här sakerna har jag själv och andra står på min önskelista. Listan kanske också kan inspirera till födelsedag, morsdag, julafton eller årsdagar, eller varför inte för att få tips till din egna önskelista? Fram med anteckningsblocket!

  1. Hudvård från Mantle. Jisses så populärt Mantle har blivit under 2022 och jag ska villigt erkänna att jag fastnat också. Har du ingen aning om vad för typ av hud din flickvän har så är The Wipp, The Dream Mask eller The Glow Serum ganska så säkra val att välja mellan.
  2. Blomsterfakir eller Kenzan är en sååå bra present till någon som gillar inredning och att ha snittblommor hemma. Man kan göra superfina arrangemang utan att behöva mängder av blommor och det blir i princip alltid ett proffsigt och kreativt resultat. Finns i olika storlekar och på massvis att webbshopar.
  3. Ear cuff från Georg Jensen. Här är dyrgripen bland alla mina tips, men den är så himla fin och häftig. Det bästa av allt är att den inte heller kräver att man tar något nytt hål i örat. Väldigt fint med både guld och vitguld, samt de små diamanterna.
  4. Volume Infusion från The Every, är ett tillskott till ditt vanliga schampo som du använder för att få mer volym. Jag har inte testat än men den har fått fina recensioner och jag är väldigt sugen! Skulle din flickvän få den här i present så vet hon att du har koll på saker och ting.
  5. Bukett av vallmo istället för rosor. Jag vet inte om jag behöver skriva något mer förklarande än så? Det är galet mycket mer romantiskt med vallmo än med rosor ändå, och vallmo betyder på blomsterspråket ”Mitt öde vilar hos dig”.
  6. Läsplatta, här från Storytel. Jag älskar läsplatta och det kan vara en av de mest användbara presenter jag fått någonsin. Särkilt när man ligger och läser i sängen på kväll och kan sätta på så att den har ett varmt och lågintensivt ljus så läsningen inte stör någon annan.
  7. ”An American in Provence” av Jamie Beck är mer analog läsning och inspiration. Fotografen Jamie Beck åker till Provence för att komma ifrån tempot i New York. Vad som skulle vara en resa på ett år blev en flytt till södra Frankrike. Här blandas fototips, iakttagelser, recept, konst och mycket annat i livet på ett inspirerande sätt. Köp!
  8. Doftljus Natthyacint från Ernst form. Min absoluta favorit när det kommer till doftljus, och jag vet många med mig som blivit fast. Med ett doftljus kan man komma långt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.