familjeliv

Ett nyårsfirande för att fira in 2024

Jag vill börja med att önska alla er som läser här ett gott nytt år och en önskan om att ert 2024 blir det bästa året ni upplevt. Detsamma önskar jag mig själv och vår familj. Som den list-person jag är finns det givetvis en lista på mål för 2024, både privat och för karriären, samt en lista med projekt som jag och Sebastian vill fokusera på för hus och trädgård.

Förra året försökte jag mig på fokusmånader och tycker att det fungerade bra till ungefär halvvägs in då det helt enkelt glömdes bort. Så i år blir det en mer traditionell lista. Men nog om det, här kommer en kort avhandling om vårt nyårsfirande som firades hemma.

Vi hade bestämt att göra en favorit-i-repris från förra året, vilket innebar att vi bjöd in min bästis med familj som kom och stannade ett dygn. För att göra allt enkelt för alla även dagen efter så fick de yngre barnen hålla sina kvällsrutiner och vi påbörjade vår nyårsmiddag först efter att de gått och lagt sig, även om vi åt trattkantarellsoppa medan de åt sin mat.

Lobster rolls till förrätt, Beef Wellington med potatisgratäng, rödvinsås och bearnaisesås till huvudrätt och till sist glass med tillbehör. Oerhört gott allt och vi vaggades in i det nya året med fulla magar. Mellan huvudrätten och efterrätten avvek ungdomarna (Adrina och hennes pojkvän) och vi tog ätpaus medan vi spelade ett detektivspel med uppdrag att hitta en mördare utifrån en polisrapport med ledtrådar.

Klara lagom till 23.30 hann vi med glassen innan vi skålade i bubblor och bekvämt stod inomhus och såg fyrverkerier på andra sidan fältet. Sara och jag tog också tillfället i akt att ta en bild på oss.

Vet ni? Jag tror att 2024 kommer bli fantastiskt! Gott nytt år!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.