trädgård

Galen i hyacinter

Det är lätt att bli galen när man ser att hyacinterna bara kostar 1 kr per lök! Hur ska man ens kunna motstå ett sådant erbjudande när man sitter med en trädgård som inte har några vårlökar alls? Så det blev 144 st lökar med vita och blå hyacinter som fick följa med hem. Jag ska snabbt tillägga att jag delade antalet med Pia, så det var ”bara” 72 lökar till mig.

Jag har försökt placera ut lökarna lite här och var hemma, och även nu hunnit byta ut dom eftersom jag bara fick plats med ungefär hälften inne. Resten förvarades i garaget och kunde ta de andra lökarnas plats när de började se tråkiga ut. Doften inne hos oss är magisk!

Det gäller att vara på hugget! Ska försöka fynda så många lökar som möjligt nu i vår efter att de blommat över och affärerna inte kan sälja till fullpris längre. Jag tänker snödroppar, påskliljor, narcisser såklart, krokus och kanske tulpaner. Vi får se vad som kan fyndas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.