inspiration

Från mars till april

Från en månad till en ny. En varmare månad. En månad med förberedelser för sommaren. En månad med firande. För i april firar vi påsken, min första konsert med gospelkören, Adrina som fyller 15 år och förhoppningsvis fina resultat på en discodanstävling.

Årets första kvartal är också avklarat och jag går in i en ny fokusmånad. Mars hade fokus på utbildning och jag lyckades avsluta den kurs jag hade planerad och anmäla mig till en ny. Jag ger mig själv godkänt i månaden mars. I april ska jag uppdatera här på bloggen och på instagram varje dag. Det är inga problem idémässigt men det är kanske om tiden inte räcker till jämt, däri ligger den största utmaningen. Ni får hjälpa mig avgöra om jag lyckades i början av maj sen.

Från en sak till en annan. Hur många påskris kan man ha hemma utan att det känns överdrivet? Vi har tre på nedervåningen än så länge och jag är sugen på fler. Billigt och enkelt att bara gå ut i vår skogsdunge och klippa några grenar som jag sedan doppar snabbt i kokande vatten och sedan ställer i vas med rumstempererat vatten. Björkriset på bilderna ovan har fått sina små musöron nu och det är så fint att ha det som en påminnelse om vårens ankomst.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.