familjeliv

Veckostart av jobb och nöje

Det är måndag och familjen har alla åkt till sina platser för dagen. Jobb i Örebro, förskola, skola och jag hemma. Jag har precis satt mig vid datorn efter att ha ätit frukost och planerat veckan sittandes vid köksbordet. Den bjuder på arbete med en ny fotoguide till webbshoppen, fler planteringar i trädgården, redigeringar av bilder, grillkväll med kören, jobb med Annelie, familjekväll på förskolan, influencerevent, och en sväng till Stockholm.

En vecka med en fin blandning av nöje och arbete, och också första veckan då alla aktiviteter är på sommarlov vilket innebär att vi kommer vara hemma hela familjen. Det finns ett lugn i att inte behöva passa tider efter jobb och skola som jag längtat efter. Ett tecken på att sommarlov och semester närmar sig. Jag misstänker att vi kommer vara ute en hel del i trädgården på kvällarna och att det blir grillat till middag de dagar Sebastian jobbar hemma och slipper sina timmar av pendling.

Nu tillbaka till redigering och planering av var jag kan tjuva några syrénkvistar imorgon…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.