hus,  trädgård

Två listor av olika slag

Vi bockar av saker på sommarens bucket-lista och njuter av att inte behöva åka iväg och jobba om dagarna. I princip varje morgon går jag ut till rabatten som ligger precis vid köksdörren och plockar in en liten bukett med blommor. Morgonens överraskning var den fluffiga och jättestora lila vallmon som hade börjat blomma.

Det finns två listor för sommaren. En lista med saker som är rena nöjen så som utflykter, grillkvällar, bär vi vill plocka och vänner vi vill hinna träffa. En annan lista som vi kallar Husets ”att-göra-lista” som mer handlar om fix och grejer att bocka av här hemma för att komma framåt med våra projekt.

På husets ”att-göra-lista” har vi än så länge 22 punkter varav 9 är redan avprickade. En del av sommarens husprojekt ser ni start på ovan, från när min bror Stefan och Sebastian byggde gjutram till ett förråd på 25 kvm. Men snart får de bygga på en till ram och jag lägga till fler punkter på listan eftersom vi häromkvällen beställde oss ett läckert och extra högt växthus.
Tror ni att jag sitter och letar inspiration till det?
JA!
Tror ni Sebastian googlar och stressar över hur allt ska styras ihop och färdigställas?
JA!
Tur att vi kompletterar varandra så fint där.

Varma sommarkvällar springer vi i vattenspridaren innan vi går in och duschar av oss.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.