ögonblick

En lunchpaus

En typiskt jobba-hemma-lunch i mitt liv, som jag ville ta en bild av för det blev ett ganska vackert vardagsögonblick. Blomkålsoppa och YouTube med en påskig bukett från förmiddagens fotografering och ett tänt ljus bara för mig. Och alltid anteckningsblocket vid min sida.

Jag hann sitta i ungefär fem minuter innan det knackade på dörren och några kom för att byta ut ett missfärgat rör på vår kamin. Det blev med andra ord inte en så lugn stund som jag hade dukat upp för, utan jag flyttade mig upp till kontoret istället och här sitter jag nu. Helt plötsligt blev den mysiga lunchen i köket en jobblunch. Samtidigt som soppan åts upp hann jag redigera bilderna från förmiddagens fotografering och svara på några mejl.

Soppan är uppäten och te-suget börjar sätta in, men jag ska vänta tills de är klara där nere. Kanske att den uteblivna lugna stunden får ersättas av te och en promenad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.