jobb

Nu är det jul! Eller?

Är det dags för jul redan? Påsk har ju inte varit än. Men jodå, i min jobbvärld är det redan jul. Igår fotograferade jag julprodukter i åtta timmar i Egastronomis orangeri för ERNSTs räkning. Så himla vacker byggnad med gamla kyrkfönster som ger ett vackert ljusinsläpp. På bilderna ser ni vilket kaos det blir när vi ska plåta. För jag glömde helt av att ta bilder i orangeriet innan vi började stöka till.

Med hjälp av den fina miljön, ett nollgradigt och mulet väder, julblommor och tända ljus lyckades vi få den där känslan som vi ville ha. Och angående julblommor så var det lite trixande men vi lyckades få tag i amaryllis både på lök och snitt, vita hyacinter, julrosor på snitt, julgran, grenar av gran och tall. Förutom det var det glögg, pepparkakor, ostar och lussekatter som mina svärföräldrar bakade i helgen. Hela familjen hjälps åt för att skapa en julstämning.

Det var styling av över 20 småmiljöer som behövdes och det tar sin tid, så det var tur att en annan stylist var med. Så himla många vackra produkter som kommer i jul! Tyvärr kan jag inte visa slutresultatet ännu, men visst kan vänta ett halvår eller så?

När jag väl kom hem, hunnit äta och nattat Elsie, kröp jag ner i ett varmt bad. Trots lång dunjacka var jag frusen efter så många timmar i småkyla. Och dagen i sin helhet tog ut sin rätt, för jag lyckades också somna en hel timme tidigare än annars.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.